Om Teatern

Vrickade Teatern är de absolut största konstprojekt vi någonsin har startat!

I en ladugård så har vi under 10 års tid byggt och slitit med den konstnärliga avsikten att visa att så länge man vill... så kan man! If you can dream it, you can do it!

Detta är en plats för skratt och att få känna andra känslor, kanske få sig en tankeställare. Kan man inte tänka nytt, kan man inte leva nytt. Att förändring är en del av naturen och som vi måste hänga med på och lära oss att människan inte är en maskin utan en skapande själ.

Kreativitet finns i massor men vi måste bara börja. Människan mår bra av att vara kreativ... Detta ska bli en levande teater. Oavsett vilken känsla vi spelar med, så ska de vara underhållande. Underhållande måste inte innebära att man skrattar utan underhållning betyder att aktören har gjort sitt hantverk för att publiken ska få den konstnärliga tanken/känslan igenom sig. Mycket som vi själva ser ute i världen är mest bara konstigt! Konstnärligt är annorlunda tycker vi! Konstigt kan också vara ett presentations sätt så länge man kan sitt hantverk!

Teatern är klar & här kommer ni kunna följa teaterns egna liv. Allt ifrån fest, bröllop, företags event, mycket Variete, workshops, konferens & Julfester! o.s.v..

Mvh Vrickade Teater